Contact Email
[email protected]

Contact grondwerken
0475 53 58 67

GRAAFWERKEN OP MAAT

Grondwerken Dieltjens helpt u graag met al uw graafwerken. Bij ons kunt u steeds rekenen op degelijk materiaal, gemotiveerde werkers, uitstekende service en topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij doen steeds ons uiterste best om alle graafwerken zo gedetailleerd mogelijk te laten uitvoeren, zodat u een goede basis heeft voor uw verdere werken. Ontdek onderaan enkele beelden van reeds afgewerkte graafwerken en bewonder onze vakkundige precisie!

Bouwput uitgraven

Vooraleer u begint te bouwen, moet er eerst een bouwput uitgegraven worden. Wij hebben alle nodige machines en apparatuur om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, zodat wij u het beste resultaat kunnen garanderen. Zo kan u op een perfect bouwklare ondergrond aan uw bouwproject beginnen!

Zwembad uitgraven

Voor het uitgraven van zwembaden, vijvers, zwemvijvers en waterlopen bent u bij Grondwerken Dieltjens aan het juiste adres. Niet alleen het uitgraven kan u door ons laten doen, wij doen ook onderhoud van waterwegen en vijvers en het vrijmaken van waterlopen. 

Voor een gratis prijsofferte of indien u nog vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren via het contactformulier. We helpen u dan zo snel mogelijk verder.